Nu am vazut inca masina de politie nationala sau locala …

Comment on Se modifică Codul Rutier. Amenzi usturătoare pentru live-urile la volan by Pop Ioan.

Nu am vazut inca masina de politie nationala sau locala in miscare in care omul de la volan sa nu fi vorbit la telefon.Ar trebui inceput cu acestia.

Recent Comments by Pop Ioan

Un tânăr circula ilegal prin toată România. Prins tocmai în județul Satu Mare
Prima data i-au facut dosar penal (26.03.2020) si in data de 14.05.2020 l-au prins.Bravo!!! Stiti si ce se va intimpla peste luna.


FOTOGALERIE. Accident grav pe Drumul Careiului, între un BMW și un taximetru Skoda
Totusi cam cu ce viteza zbura BMW-ul pt ca masinile (Taxiul mai ales)sint la o distanta apreciabila fata de intersectie.Olteanul se pregatea de decolare??


FOTO. Planurile Academiei de fotbal, construită de Ungaria în Satu Mare
Bravo lor, bravo V.Orban! Lajcsi al nostru e un fel de “sculptura de a lui Vida Gheza”!


Premii lunare de 500 de euro pentru medicii care tratează bolnavi COVID19
Foarte bine puctat.Celor cere refuza sa ajute un bolnav in asemenea situatii de urgenta trebuie retrasa dreptul la practicarea meseriei de medic , nu alti bani in plus ca nu mai incap zerourile pe conturile bancare. Acestia nu sint medici TRUP si SUFLET , cu toate ca au depus juramintul lui Hypocrat.Acestia au doar o hirtie ca au frecat mangalul , probabil pe banii statului , intr-o “fabrica de diplome” pe baza recomandarii primite de la mamica , ca arata bine pe cartea de vizita prefixul de “Dr”.Daca vor ameninta ca pleaca din tara , sa plece. Acestia nu sint “medici” , sint colectori de spagi , scuze “de mici atentii “.Sa omoara dincolo de granitele tarii , nu aici.Unul care are cunostinte in medicina stie cum sa se protejeze.Orice om rare intra pe poarta spitalului trebuie privit ca un posibil purtator de virus si cei cu care intra in contact echipat corespunzator , pina in clipa confirmarii sau infirmarii cazului.


Polițiștii nu ar fi raportat presupusele discuții dure cu comisarul surprins pe Podul Golescu
Sint lucruri (necesitati fiziologice) ce nu pot fi efectuate CONTRA VINTULUI. Acesta este motivul ca agentii nu au reclamat incidentul ca ultraj


Citește articolul precedent:
Ungaria a ridicat restricţia de tranzitare. Se va putea intra și ieși la orice oră

Închide