Șefi noi la Poliția Satu Mare. Unul de la Anticorupție, altul de la IGPR

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare are doi noi șefi, au aflat reporterii PresaSM. Unul urmează să fie numit pe funcția de adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, iar altul pe funcția de șef al Secției 1 de Poliție Satu Mare.

Pentru funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare a fost împuternicit, din data de 3 decembrie, comisarul șef Ioan Florin Oneț. Acesta a ocupat în trecut funcția de șef al Serviciu de Comunicaţii și Tehnologia Informației din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

De aici a fost propulsat direct în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pe funcția de director împuternicit al Direcției Comunicaţii și Tehnologia Informației. Numele comisarului șef Ioan Florin Oneț nu a fost vehiculat prea des în spațiul public. Cu excepția unui caz în care o parte dintre sindicaliștii din Poliția Satu Mare au acuzat modul discreționar în care s-ar fi acordat salariile de merit. Printre cei care ar fi primit salarii de merit pe criterii considerate ”netransparente” numărându-se și viitorul adjunct al IPJ Satu Mare.

Comisarul șef Nicolae Olteanu a câștigat concursul pentru funcția de șef al Secției 1 Poliția Satu Mare. Iar în prezent mai așteaptă doar ordinul de numire. Condiționat, potrivit procedurilor legale, de anumite avize. Inclusiv de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Nicolae Olteanu a ocupat funcția de șef al Direcției Generale Anticorupție Satu Mare. Colegii săi din Poliția Satu Mare au o părere bună despre Nicolae Olteanu, fiind perceput ca și un om integru.

Fii primul care comentează! despre "Șefi noi la Poliția Satu Mare. Unul de la Anticorupție, altul de la IGPR"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
ANCHETĂ. Cadavrul unui bărbat, găsit pe câmp, în județul Satu Mare

Închide