Șeful Direcției de Impozite Locale Satu Mare, Iosif Drimuș, înmormântat duminică

Directorul Direcției de Impozite și Taxe Locale Satu Mare. Iosif Drimuș, a trecut astăzi în eternintate, la doar 58 de ani. Toți cei care l-au cunoscut s-au întristat la primirea veștii că Iosif Drimuș a plecat la cele veșnice.

Din câte se pare, Iosif Drimuș a suferit un anevrism cerebral în urmă cu câteva zile și a fost internat la un spital din Iași.

Conducerea Primăriei Satu Mare a transmis un mesaj de condoleanțe, pe care îl publicăm integral:

”Regretăm pierderea unui coleg apropiat, a unui bun prieten și profesionist desăvârșit. Iosif Drimuș, directorul D.I.T.L Satu Mare, a plecat dintre noi după o viață de muncă în slujba cetățenilor municipiului Satu Mare.

“Am primit cu întristare vestea trecerii în neființă a celui care a fost Iosif Drimuș. Am pierdut un coleg extraordinar, un om bun si echilibrat, un profesionist desăvârșit. Domnul Iosif Drimuș va rămâne în memoria noastră ca o personalitate dăruită total crezului său de viață. Și-a iubit mult profesia, i s-a dedicat cu devotament și dăruire, de aceea, neașteptată lui plecare dintre noi înseamnă o pierdere imensă. Cu aceste gânduri de compasiune, adresez sincere condoleanţe greu încercatei familii”, transmite primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Colectivul Primăriei Municipiului Satu Mare și apropiații lui își vor lua rămas bun de la Iosif Drimuș, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 17.00, în capela cimitirului de pe strada Amațului, când va avea loc priveghiul, iar duminică, 12 noiembrie, de la ora 13.00, toți cei apropiați îl vor conduce pe ultimul drum pe cel care a condus Direcția de Impozite și Taxe Locale timp de 17 ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Colectivul redacției PresaSM transmite familiei îndurerate Sincere Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Fii primul care comentează! despre "Șeful Direcției de Impozite Locale Satu Mare, Iosif Drimuș, înmormântat duminică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
Primăria pornește iluminatul de sărbători în 30 noiembrie: “Va fi reușit”

Închide