Segítsük együtt Bobbyt abban, hogy megvehesse új, speciális elektromos kerekesszékét

Segítsük együtt Veres Robertet, (Bobbyt) abban, hogy megvehesse új, speciális elektromos kerekesszékét. Akik szeretnék támogatni ezt az ügyet, június 19-én pénteken, 18 órától, a Károlyi-kastély parkjában megrendezésre kerülő, FOURever koncert helyszínén kihelyezett gyűjtő dobozokba helyezhetik el adományaikat, illetve július 10-ig, a Károlyi-kastély 10-es számú termébe is eljuttathatják hozzájárulásukat. Köszönjük!

Bobby neve sok nagykárolyi számára ismerősen cseng, hiszen egy olyan fiatalemberről van szó, aki a fogyatékkal élő emberek jogaiért folyamatosan szót emel. Bobbynak egy új kerekesszékre lenne szüksége, azonban ez az eszköz igen drága. Az ára 44 000 lej, s ekkora összeg nem áll Bobby és családja rendelkezésére, ezért támogatókra van szüksége.

Az adománygyűjtő kampány, a Facebookon is zajlik, Doris Veres szervezésében. Cégek jelentkezését is várják, akik a RO36 BRDE 310S V323 9501 3100 számlaszámra fizethetnek be pénzadományokat. A számlát Veres Robert nevére nyitották, a BRD bankban.

Fii primul care comentează! despre "Segítsük együtt Bobbyt abban, hogy megvehesse új, speciális elektromos kerekesszékét"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Károlyi-kastély, Nagykároly
FOTÓ. Nagykárolyi rekreációs központ: uszoda, tornaterem, szabadtéri sakkpálya

Închide