Senatorul Gabriel Leș: ”Pentru toți oamenii, un sincer și onest HRISTOS A ÎNVIAT!”

Senatorul Gabriel Leș

Fostul ministru al Apărării Naționale și senator PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, le transmite tuturor credincioșilor care sărbătoresc Sfintele Paște toate gândurile bune. 

”Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului Isus doresc tuturor locuitorilor din orașul si județul Satu Mare, bucuria și pacea Lui în viața personală și în familie. De asemenea. mă rog ca puterea Lui Dumnezeu care a biruit moartea atunci, să biruiască și astăzi în țara noastră. Dumnezeu să binecuvinteze România. Pentru toți oamenii din toată inima un sincer și onest HRISTOS A ÎNVIAT!”, este mesajul senatorului Gabriel Leș. 

 1 Comment on "Senatorul Gabriel Leș: ”Pentru toți oamenii, un sincer și onest HRISTOS A ÎNVIAT!”"

  1. ADEVĂRAT CĂ A ÎNVIAT. Mulțumim frumos. Apreciem gestul. Și noi urăm pentru concetățenii noștri români sărbători fericite de FLORII.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre senator Gabriel Leș
Senatorul Leș cere protejarea medicilor din Satu Mare: ”Fac apel către cei responsabili”

Închide