Senatorul Gabriel Leș: PNL Satu Mare pune în funcții clienți de partid, fără experiență

Senatorul Gabriel Leș

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, a reacționat dur la noua preocupare a PNL, respectiv cea de numire pe funcții publice a unor membri de partid. Care nu s-au remarcat prin aproape nimic, în afară de faptul că dețin un carnet de membru al partidului aflat la guvernare.

Redăm mai jos poziția exprimată de Gabriel Leș:

”Cred că toate partidele au ce să-și reproșeze atunci când vine vorba despre oportunitatea unor numiri pe funcții. Ceea ce face camarila de partid liberală este fără precedent în lipsa de profesionalism și inadecvare în posturile de conducere. Este un adevărat desant al neaveniților. Patron de pompe funebre numit director de spital, rubedenii fără studii în funcții de conducere, în posturi publice cheie și lista poate continua.

Același lucru se întâmplă și la nivelul județului Satu Mare, unde după schimbarea Inspectorului General Școlar cu un membru de partid fără cea mai elementară experiență managerială, avem parte de o nouă surpriză marca PNL. În plină pandemie cel mai apreciat profesionist din fruntea Agenției pentru Protecția Mediului este înlocuit cu un client de partid. Același lucru s-a întâmplat la Direcția Sanitar-Veterinară.

Cunosc foarte bine aceste instituții, sunt funcții tehnice, de mare responsabilitate, care nu pot fi date pe mâna unor novici. Deprofesionalizarea și incompetența a devenit un fenomen propagat de PNL la scară națională. Opriți-vă!”2 Comments on "Senatorul Gabriel Leș: PNL Satu Mare pune în funcții clienți de partid, fără experiență"

 1. Dar Les cu ce sa remarcat ? Este veteran de razboi ? Mai Gabi ,tu nici armata nu o ai facut-o ! Cum ai fost promovat ca si Ministru al Armatei ? Tu si partidul pe care il reprezinti cu atita inversunare ati facut exact la fel ,cand ati fost la putere.Gresala din partea PNL-uli este ,dar voi ati fost exemplul rau de urmat. Doar stii cum merg treburile.Acuma ei sunt la butoane.

  View Comment
 2. Curiosul | mai 28, 2020 at 09:39 |

  Domnu Les, Ce experiență e nevoie?
  (…)
  Experiența se face la locul de muncă.
  În schimb studiile se fac la școli și facultăți.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PNL, PSD
OPINIE. În plină pandemie, gașca PNL Satu Mare își plantează oamenii în instituțiile publice. Cu orice preț!

Închide