SENTINȚĂ. Un primar din județul Satu Mare urmează să fie destituit de Prefectură

Primarul comunei Socond, Ioan Crasnai, ales pe listele PSD, a pierdut definitiv și irevocabil procesul intentat de către Agenția Națională de Integritate. Acesta a fost acuzat că deținea concomitent funcția de primar și un PFA activ.

Ioan Crasnai a declarat recurs în dosarul 710/35/2015 la Înalta Curtea de Casație și Justiție, după ce a pierdut la Tribunalul Satu Mare și la Curtea de Apel Oradea.

Astfel, completul de judecată nr.8 – NCPC – al Înaltei Curți de Casație și Justiție a respins astăzi recursul ca nefondat.

Soția pe scurt: ”Respinge recursul declarat de reclamantul Crasnai Ioan împotriva Sentinţei nr. 217/CA/2016 – P.I. din 10 octombrie 2016 a Curţii de Apel Oradea – Secţia a II-a civilă, contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 16 mai 2019”.

Mai multe detalii despre HOTĂRÂRE se pot vedea pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție —-> CLICK AICI

Potrivit legislației în vigoare, urmează ca prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, să emită ordinul de revocare din funcție, la fel cum s-a întâmplat cu fostul primar al comunei Medieșu Aurit, Radu Iancu.

1 Comment on "SENTINȚĂ. Un primar din județul Satu Mare urmează să fie destituit de Prefectură"

  1. Dacă doar atâta i-o fost vina, păcat de el. Mi s-a părut om respectos.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
Lecso-ul imobiliar din Satu Mare. Nu se mai poate face ordine în haosul retrocedărilor

Închide