În SFÂRȘIT! Primarul Kereskenyi are CURAJUL să pună piciorul în prag în cazul NEPI

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, și-a făcut curaj și a ieșit să spună public ce s-a întâmplat în cazul licitației care riscă să blocheze investiția în Shopping City-ul celor de la NEPI.

Edilul șef sătmărean a dat garanții că proiectul nu va fi blocat.

”Proiectul mall-ului NEPI din Satu Mare nu va fi blocat. Aceasta e promisiunea pe care o fac sătmărenilor. Tentativa de a bloca o investiție de 40 milioane de euro a fost stopată. Licitația de acum aproape două săptămâni pentru vânzarea unui teren de 20 mp în zona viitorului mall a fost anulată de Comisia de licitație. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: cetățeanul care a oferit 20.000 de euro pentru o cotă 20 mp a avut vădit intenția de a bloca proiectul. Am dovedit că nu a fost respectat principiul concurenței loiale, fiind asociat într-o companie și proiect concurent. Intereseul Primăriei este ca o investiție de 40 milioane de euro să fie derulată în condiții normale, iar o zonă unde în prezent e doar un teren viran să fie curățată și să capete un aspect civilizat”, a spus Kereskenyi Gabor pe pagina sa de Facebook. 



Fii primul care comentează! despre "În SFÂRȘIT! Primarul Kereskenyi are CURAJUL să pună piciorul în prag în cazul NEPI"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Kereskenyi Gabor, mega mall, NEPI
Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu exactitate în cazul NEPI! Toate DETALIILE, pas cu pas

Închide