Și mai multe camere de luat vederi pe spațiul public. Proiect de zeci de mii de euro

Municipiul Satu Mare va avea și mai multe camere de luat vederi pe spațiul public. Primăria va investi aproape 50.000 de euro printr-un program european derulat alături de autoritățile din Ucraina. 

Primăria Municipiului Satu Mare a câștigat finanțare europeană pentru extinderea sistemului de supraveghere video. Alături de partenerii din municipiul Uzhgorod (oraș înfrățit al municipiului), Satu Mare va beneficia de un buget de 49.224 euro, din bugetul total al proiectului de 109.874 euro. Proiectul este inclus în cadrul Programului Operaţional România – Ucraina, iar perioada de implementare este de 12 luni.

“Există încă multe zone în care ar fi nevoie de camere pentru supraveghere video. În zonele în care au fost instalate, aceste camere video și-au dovedit eficiența. Ne dorim să implemntăm tot mai multe proiecte pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi cu precădere în zonele identificate ca având un potenţial infracţional mai ridicat!”, a declarat primarul municipiului, Kereskényi Gábor.

Până în prezent în municipiul Satu Mare au fost montate 106 camere de supraveghere.

Fii primul care comentează! despre "Și mai multe camere de luat vederi pe spațiul public. Proiect de zeci de mii de euro"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre camere de supraveghere, Kereskenyi Gabor
FOTO. Producătorii sătmăreni, uniți sub același brand. Vor să ajungă și în supermarket-uri

Închide