SOLIDARITATE. Sătmărenii, chemați la balcoane pentru a aplauda cadrele medicale

Sătmăreanul Bogdan Fușle a inițiat o acțiune de solidaritate cu toate cadrele medicale. Astfel, joi, 09.04.2020, de la ora 19.00, sătmărenii sunt așteptați la balcoane, geamuri sau la porțile caselor pentru a-i aplauda, timp de un minut, pe eroii zilelor noastre.

”Credem că este important să ne susținem doctorii și personalul medical atât de încercat în aceste momente dificile. E un efort infim pe care trebuie să îl facem fiecare dintre noi, să îi aplaudăm pe cei care au grijă de noi și care, în pofida neajunsurilor, zi de zi, sunt la datorie.

JOI, 09.04.2020, ora 19:00, noi ieșim la balcoane, la poartă sau la geam și vom aplauda cel putin un minut doctorii și personalul medical aflat în prima linie. Haideți și voi alături de noi. Manifestări similare au fost făcute în Spania, Italia sau Anglia. Este mesajul societății, mesajul nostru de susținere către doctorii care au atâta nevoie de susținere”, susține Bogdan Fușle, inițiatorul acțiunii.

Dați mai departe mesajul, să ajungă la cât mai mulți sătmăreni! Să ne arătăm solidaritatea! Mulțumim! 

2 Comments on "SOLIDARITATE. Sătmărenii, chemați la balcoane pentru a aplauda cadrele medicale"

  1. Satmarean | aprilie 6, 2020 at 22:26 |

    Ceea ce fac medicii din Spania și Italia cu ceea ce fac medicii din Satu Mare este incomparabil! Mai corect ar fi sa-i aplaudam pe toți oamenii care muncesc în această perioadă de criză.

    View Comment
  2. o parere foarte proasta de ce sai aplaudam ca ne ia mita cand esti internat

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asistentă medicală, cadre medicale, coronavirus, COVID19
FOTO. Tineri polițiști din Satu Mare, cumpărături pentru un sătmărean în izolare

Închide