Soluția unui sătmărean pentru salvarea firmelor locale. Aplicație gratuită pentru comenzi (P)

O șansă în plus pentru producătorii și firmele locale. Acestea pot beneficia de o aplicație gratuită pentru comenzi online, dar și de promovare pe net printr-o inițiativă a unui afacerist local.

Proprietarului restaurantului Buny lansează o aplicație gratuită pentru comenzi online care să vină în sprijinul producătorilor locali autorizați, dar și în ajutorul sătmărenilor care vor să susțină firmele locale. Potrivit omului de afaceri, cei care se înscriu în aplicație vor beneficia și de promovare în mediul online.

“Orice firma locală sau producător individual autorizat poate acum beneficia de o aplicație gratuită pentru comenzi online. Producătorii vor fi listați pe Buny.ro, în ordinea înscrierii și promovați pe Facebook, în presa online, Google, prin sms și în grupurile de WhatsApp”, spune sătmăreanul.

Producătorii care sunt interesați pot să se înscrie printr-un email la care să anexeze și CUI-ul firmei sau autorizația de producător pentru a-și certifica calitatea. Listarea se face în maxim 24 de ore, iar cel mai ușor mijloc este descărcarea aplicației pe telefon, acolo unde producătorii vor putea primi comenzile de la clienți.

“Producătorii interesați trebuie să transmită un email pe [email protected], prin care solicită listarea și crearea unei aplicații pentru comenzi online. Trebuie să anexeze CUI-ul firmei sau autorizația de producător. Vor primi informații suplimentare despre datele necesare listării. Listarea se face în maxim 24 ore, după ce trimit datele și informațiile necesare. Este necesar doar un smartphone, tableta sau PC. Cel mai simplu e pe telefon. Aplicația va fi descărcată pe telefonul producătorului și va primi instant comenzile lansate de clienți”, explică proprietarul restaurantului despre sistemul pe care dorește să îl implementeze.

În ceea ce privește costul listării, omul de afaceri spune că listările se fac gratuit, iar dacă firmele și producătorii vor avea clienți, atunci vor plăti 10% din valoarea comenzilor venite prin aplicație.

Iar cei care au nevoie de un serviciu de livrare, pot discuta separat despre această opțiune.

“Nu există nici un cost de listare, ci doar un comision de 10% din valoarea comenzilor venite prin aplicație. Pt producătorii care au nevoie si de livrare, se discuta separat”, mai spune sătmăreanul.

Cei care doresc mai multe detalii pot să le primească la nr. tel. 0751.085.5771 Comment on "Soluția unui sătmărean pentru salvarea firmelor locale. Aplicație gratuită pentru comenzi (P)"

  1. 10% cam mult.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cumpărături online
Top 5 televizoare ieftine și performante

Închide