Soluțiile unui consilier județean pentru salvarea Olimpiei Satu Mare. Acum e prea târziu

Consilierul județean Ciprian Ardelean a declarat, într-o postare pe Facebook, că a mers la președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, cu câteva posibile soluții pentru salvarea clubului fanion al județului Satu Mare Olimpia Satu Mare.

Redăm soluția propusă de Ciprian Ardelean:

”Cred cu tărie că soluții se puteau găsi. De altfel, personal am fost la președintele Consiliului Județean, Csaba Pataki și i-am oferit câteva. I-am solicitat președintelui să discute cu primarul și să ceară municipiului Satu Mare un efort financiar mai mare pentru anul 2017, iar apoi să ne compensăm în anul 2018, după ce Consiliul Judetean își rezolvă problemele de la Curtea de Conturi (nu am primit nici un răspuns).Am propus președintelui Consiliului Județean să facă o întâlnire cu oamenii de afaceri iubitori de fotbal din judet, cum se întâmplă și în alte județe, care să sprijine financiar echipa pentru câteva luni (nu era nevoie imediata de sume mari, cred eu),… poate ați auzit dumneavoastra de vreo întâlnire…

Din păcate, acum orice efort este tardiv deoarece în 31.01.2018, echipa noastră, Olimpia a fost exclusă din toate competițiile fotbalistice oficiale și va intra probabil curând în faliment”.

 Fii primul care comentează! despre "Soluțiile unui consilier județean pentru salvarea Olimpiei Satu Mare. Acum e prea târziu"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Olimpia Satu Mare
Olimpia, reînviată după modelul Barcelona sau Benfica! De către suporteri

Închide