CNAIR promite exact ce vrea pl lor ,dar de facut …

Comment on “Someș expres”, un nou drum de mare viteză promis de CNAIR spre Satu Mare by .

CNAIR promite exact ce vrea pl lor ,dar de facut nu fac absolut nimic !!Acolo clar trebuie facuta curatenie,de la portar si pana la cel mai mare director !!

Also Commented“Someș expres”, un nou drum de mare viteză promis de CNAIR spre Satu Mare
Parerea mea esteca la conducerea judetulu sunt oameni fara suflet care-si bat joc de niste amarati de pensionari din care fac si eu parte.In anul 1991n-au dat cate 5 ari degradina in zona inundabila a somesului iar acum dupa ce am amenajat o mica gradina cu zarzavaturi si cati-va pomisori ,au trimis o echipa de drujbisti si ne-au distrus totul.lecumel nu pot fi culese intru-cat nu sat coapte si noi am cheltuit foarte multi bani si munca fara sa putem sane bucuram deaceste bunuri Rusine sa va fie


“Someș expres”, un nou drum de mare viteză promis de CNAIR spre Satu Mare
Parca se făcea Autostrada Nordului, multe minciuni!!!


Recent Comments by

Concluzii pe final de campanie electorală. Mihai Huzău: ”majoritatea partidelor au interese ascunse”
[…] Sursa: presasm.ro […]


VIDEO. Mihai Huzău vrea să promoveze performanța sportivă și sportul de masă
[…] Sursa:presasm.ro  […]


FOTO/VIDEO. MĂRTURIE. Avocatul Dan Șuta explică incidentul cu Poliția Rutieră: ”Am fost linșat psihic”
Daca domnul “avocat” putra pantaloni nu fustita dadea dovada de maturitatea intelectuala care o pretinde si se supunea dispozitiilor date de politist cu sau fara masca ca tipa sau nu la el , mai nou tot mai multi avocati ies in evidenta cu tot felu de acuze fata de institutiile statului , eu cunosc legea NU?(in special cele de siguranta nationala si ordine publica) doar pentru a le demigra in conditiile in care ei ar trebui sa fie pe partea dreptatii dar ce fericit suna la 112 cand le bate cineva la usa cu ranga … va cunoasteti bine drepturile dar nu si obligatiile daca scenariul se intampla in tarile pe care le tot laudam actorul de comedie din piese de mai sus avea pistolul la cap catusele pe maini culcat pe asfalt la noi… la noi… e vedeta , profesia de avocat a ajuns sa fie o fita (nu pentru toti chiat sunt si oameni dedicati profesiei) noi suntel “bastani” cunoastem legea ne cunoastem drepturile “va rog sa ma tratati ca o printesa” ….


VIDEO. Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, îl laudă pe primarul Tășnadului, Grieb Csaba Francisc
Succes domnule Grieb! Sperăm să fiți iar primar ca să continuați proiectele.


FOTO/VIDEO. MĂRTURIE. Avocatul Dan Șuta explică incidentul cu Poliția Rutieră: ”Am fost linșat psihic”
Minciuni gogonate din partea domnului avocat. Il cunosc pe domnul agent Raul Mona care este un tip foarte calm. Daca incerci sa faci pe smecherul, te rasplateste cu aceeasi moneda, dar sa inceapa el sa urle, asta nu cred. Acest domn avocat ar trebui dus la un test psihologic.
Citește articolul precedent:
Cosmin Rațiu: “Vreau să continue proiectele tinerilor”. Susține Urban Festival

Închide