Sondaj de amploare la Tășnad. În ce direcție doriți să meargă orașul?!


Sondaj de amploare la Tășnad. Conducerea Primăriei Tășnad îi cheamă pe toți localnicii să completeze un chestionar privind Strategia de dezvoltare a Orașului Tășnad pentru perioada 2020-2027. 

”Acesta chestionar este necesar în scopul elaborării Proiectului „Strategie de dezvoltare a Orașului Tășnad pentru perioada 2020-2027”, astfel încât documentul să fie cât mai aproape de dorințele și nevoile comunității, în conformitate cu cerințele Uniunii Europene și strategiile naționale, regionale și județene. Pentru a oferi posibilitatea cetățenilor Orașului Tășnad de a se implica activ în identificarea problemelor, cunoaşterea opţiunilor și luarea deciziilor pentru îmbunătăţirea calității vieții în Orașul Tășnad”, spun reprezentanții Primăriei Tășnad.

Sunt așteptați să răspundă acestui chestionar toți tășnădenii.

Completați chestionarul —-> CLICK AICI

Chestionarul este anonim! Fără să fie necesar să vă completați numele și prenumele, vă invităm să selectați răspunsurile și să completați cu propunerile Dumneavoastră pe care le consideraţi cele mai potrivite.Fii primul care comentează! despre "Sondaj de amploare la Tășnad. În ce direcție doriți să meargă orașul?!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Tășnad
FOTOGALERIE. Planuri mari pentru ștrandul Tășnad. Cum ar putea arăta în următorii ani

Închide