E OK ce vrea primarul, dar o sondă de apă …

Comment on SOS Stațiunea Tășnad! Probleme majore cu apa termală. Se caută o soluție urgentă by comentator.

E OK ce vrea primarul, dar o sondă de apă termală echipată este vreo 1 mil. de euro. Și aici încă nu pomenesc de costul conductei de 2 km izolată termic și protejată anticoroziv. Succes!

comentator Also Commented

SOS Stațiunea Tășnad! Probleme majore cu apa termală. Se caută o soluție urgentă
@Vasile, văd că ești informat. La unguri reinjecția este deja obligatorie. Dar la noi toate se fac fără cap. Vezi și Beltiugul unde mult hulita societate Transgex a forat sonda încă în 1993 și de atunci apa termală de 62 grade Celsius curge la vale. No coment. Se știe cine e de vină, nu vreau să dau nume, bine e că reales ca primar.


Recent Comments by comentator

Ignorată ore în șir, o sătmăreancă a plecat scârbită de la URGENȚĂ. Primită în 5 minute la PRIVAT
Nu vreau să fiu avocatul celor de la UPU dar reclamanta trebuia să meargă din start unde a și ajuns. Sunt și alte centre care iau bani de la bugetul de asigurări de sănătate și stau semifolosite iar cei de la Urgențe nu mai fac față pentru că totul ajunge la ei, chiar și ce nu este cazul.


FOTOGALERIE. Accident cu victimă pe Podul Decebal. Un biciclist a intrat într-o mașină
După cunoștiințele mele pe podul Decebal nu e voie pe bițigli.


FOTO. Ce tupeu! Ce au făcut doi sătmăreni în Vama Urziceni
Dacă au fost 2 în mașină aveau voie la 1000 gr de persoană, deci în total puteau duce 18 pungi de 110 gr. Ei aveau 32. Vameșii mai sunt și îngăduitori dar dacă cineva trece frecvent cu mai mult decât are voie îl opresc.


HARTĂ. Zonele cele mai poluate fonic din Satu Mare. Peste limita admisă
@Sătmărean, exact aici este confuzia cred că întreținută de primărie cu care suntem în litigiu. Din această cauză o să scriu cu majuscule cu scuzele de rigoare.
NICI NU SE PUNE PROBLEMA DESPĂGUBIRII DE CARE VORBEȘTI, NICI NU S-A PUS ÎN DISCUȚIE ACEST LUCRU NICIODATĂ OFICIAL. CONFORM POZIȚIEI PRIMĂRIEI PE DOMENIUL PUBLIC EI FAC CE VOR, ASTA SUSȚIN ȘI ÎN PROCES, DECI POATE SĂ-ȚI BAGE TIR-UL ÎN CASĂ! Conform primei sentințe dată de Tribunalul Satu Mare noi nu suntem afectați de lățire, exact așa scrie, deci primăria poate face ce vrea ?!?!
Și mai e un lucru, stau în casa lui socru care a construit casa prin 62-63. Acum are 80 de ani. Deci dacă primăria insistă pe proiect va trebui să scoată pe moșul de 80 de ani cu bomba din casă. Eu am încercat să-i explic dar degeaba. Va fi circ atunci.
Deci repet, de despăgubire și demolare case nici vorbă în proiect, desființează spațiul verde și lasă un trotuar de sub 1 m lățime și parcă pun balustradă metalică Dar și asta la insistențele noastre. Acum probabil iar va trebui să dăm primăria în judecată pentru că ei insistă, lățesc drumul, în case nu se mai poate locui, ei nu ne despăgubesc, casele nu se mai pot nici vinde. Deci clar este pagubă la noi.


HARTĂ. Zonele cele mai poluate fonic din Satu Mare. Peste limita admisă
Voi care comentați nu spun că nu e zgomot la voi dar haideți vă rog pe Goga unde stau eu și TIR-ul trece în viteză la 1 m de geam și am măsurat 75 dB seara cu geam închis la 1,5 m, atenție trebuie să fie 25 db în dormitor după ora 22! Cu măsurătoare pe bani de la Sanepid, casă termo și fonoizolată! Și primăria mai vrea să lățească drumul la 60-70 cm de casă! Un buncăr nu rezistă la trafic nu o casă, cât o fi ea de consolidată! Trebuie scos traficul greu urgent că din ăsta noi, sătmărenii oricum nu câștigăm nimic. Doar nervi.


Citește articolul precedent:
COVID-19 Satu Mare: Opt zile fără niciun caz nou la Satu Mare

Închide