Nu un put trebuie forat ci…2 . De unde tot …

Comment on SOS Stațiunea Tășnad! Probleme majore cu apa termală. Se caută o soluție urgentă by vasile.

Nu un put trebuie forat ci…2 . De unde tot iei , odata se termina .Trebuie 2 puturi , din unul scoti apa , in celalalt bagi la loc ,are loc un circuit ( sa dai drumul la apa uzata in parau ,nu e corect ,continutul de saruri afecteaza apele in care curg mai departe )
Trebuie vazut cum fac cei din Ungaria , acolo pana si incalzirea la primarii ,biblioteci ,scoli , etc sunt facute cu apa termala .

Recent Comments by vasile

Codul Rutier se modifică. Noile prevederi intră în vigoare pe 12 octombrie
@ Gica contra : nu poti sa circuli corect , doar un ex : mergi pe drum ,caruta oprita in drum , linie continua : depasasti , si te inhata .Pui after shave pe fata , sau clatesti gura cu Listerine , sufli si iese alcool 0.04 si ti se face dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului ….si as mai putea continua….


Codul Rutier se modifică. Noile prevederi intră în vigoare pe 12 octombrie
Amenzile sunt deja de multe ori peste cele din Germania ,( la nemti acum s-a scumpit amenda pt telefon de la 90 la 100 euro,,,,) plus ca e aberant sa fie amenzi mai mari decat salariul minim , pt ca se pedepseste si pune in dificultate financiara toata familia ,nu numai soferul !!!! cica legislatia din Ro apara familia…..???


TOPUL amenzilor date de Poliția Locală Satu Mare. Concurență serioasă pentru Poliția Rutieră
Intrucat legislatia proasta din Ro duce la faptul ca la orice masina se plateste impozit (nu ca in west unde scoti din circulatie total ,si nu platesti nimic ,fara sa te intrebe cineva ceva ) este abuziva treaba !!!!! Adica dece unul poate sa tina masina pe loc public si celalalt nu ,cand amandoi platesc acelasi lucru ! Rog un avocat dornic de afirmare sa ia problema de coarne…..


FOTO. Cea mai ”analfabetă” taxă de pescuit din județul Satu Mare
Asta nu e analfabeta, e foarte buna , in Satu Mare taxa e de 130 lei ….


APEL. Povestea sătmărencei care a vândut o mașină, dar plătește amenzi pe bandă rulantă
In ianuarie vine si noua taxa de poluare……


Citește articolul precedent:
Încă un urs ucis pe șosele. Al doilea caz, în 24 de ore

Închide