Șoseaua GROAZEI se reabilitează. ZECE milioane de euro, investiți în cel mai PROST drum din județ


După ani de chin pentru locuitorii din satele Cig, Eriu Sâncrai, Craidorolţ, Pişcari, Terebeşti, Gelu, Mădăras și orașul Tășnad, drumul care face legătura între aceste localități va intra în reabilitare.

sosea01

Astfel, contractul de execuție a transonului a intrat în vigoare. Executantul lucrărilor este Antrepriza Reparaţii şi Lucrări – ARL Cluj SA. Județul Satu Mare va investiți suma de 46.044.913 lei în acest proiect.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 36 de luni de la emiterea ordinului de începere, iar perioada de garanție este de trei ani de la data recepţiei la terminarea lucrărilor. Modernizarea drumului se va face pe o lungime de 36,987 km iar lățimea părții carosabile va fi de 6,5 m.

sosea02

În cadrul aceluiași proiect se vor se vor reliza și 64 de podețe transversale, șanţuri de pământ și rigolepe o suprafață de 67 metri. Se vor amenaja și drumurile laterale pe toată lungimea drumului modernizat, accesul la acestea fiind făcut prin 163 de podețe. Totodată se vor reface și 672 accese la proprietăți și podețe pentru fiecare proprietate în parte.

Potrivit contractului, pe această suprafață de drum se vor turna două straturi de covor asfaltic, fundație de piatră spartă și balast și un strat de geotextil cu rol anticontaminator.

sosea11Fii primul care comentează! despre "Șoseaua GROAZEI se reabilitează. ZECE milioane de euro, investiți în cel mai PROST drum din județ"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
”Lumina Sfântă” ajunge AZI în Satu Mare de la Ierusalim. De unde puteți LUA lumină

Închide