Start la colectarea brazilor de Crăciun. Apelul lansat de Primăria Satu Mare

Operatorul de salubrizare anunță începerea acțiunii de colectare a brazilor de Crăciun. Aceasta va avea loc în perioada 14-26 ianuarie. Primăria îi roagă pe cetățeni să respecte perioada de ridicare.

Autoritățile locale anunță începerea campaniei de colectare a brazilor de Crăciun. Aceasta se va desfășura în perioada 14-26 ianuarie. Primăria municipiului Satu Mare face un apel la cetățeni și îi roagă să respecte perioada de ridicare și să nu arunce brazii la punctele de colectare, după data de 26 ianuarie.

“Vă informăm că începând că în perioada 14.01.2019- 26.01.2019 operatorul de salubrizare va desfășura acțiunea de strângere a brazilor de Crăciun, depozitați lângă punctele de colectare a deșeurilor menajere. Acţiunea se va desfăşura în zilele planificate pentru colectarea deşeurilor menajere de la case şi în toată perioada de la punctele gospodăreşti din cartiere. Vă rugăm să respectați perioada de ridicare a brazilor și să nu îi mai depozitați după finalul campaniei lângă punctele de colectare a deșeurilor!,” se arată într-o infromare a Primăriei Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "Start la colectarea brazilor de Crăciun. Apelul lansat de Primăria Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre brazi, Primăria Satu Mare
Investiție de milioane a Primăriei. Stații pentru mașinile electrice. Unde vor fi amplasate

Închide