Strada MINUNILOR din Satu Mare! Pe Eugen Lovinescu se SCHIMBĂ regimul RUTIER la SECRET

Sătmărenii care locuiesc sau care circulă pe strada Eugen Lovinescu se lovesc în ultimii ani de tot felul de situații neplăcute. La originea ”problemei” se află Comisia pentru Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Satu Mare. Pentru că schimbă anumite prevederi la regimul rutier al străzii – fără să informeze în prealabil – șoferii se trezesc buni de plată.

De exemplu, au apărut recent niște parcări delimitate pentru persoanele cu handicap. Dincolo de utilitatea de necontestat a acestei măsuri se află modul în care a fost implementată decizia. Practic, unii dintre șoferi s-au trezit dimineața că au parcat – fără voia lor – pe locul destinat persoanelor cu handicap, cu toate că seara și-au lăsat autovehiculul în același loc, care era destinat publicului general. Și asta pentru că nimeni nu s-a obosit să îi informeze pe șoferi. Neplăcerea a fost cu atât mai mare în momentul în care au apărut reprezentanți ai Serviciului pentru Siguranța Traficului și cei ai Poliției Locale pentru a-i sancționa pe șoferi.

Tot în zonă, dar în cursul anului trecut, sensul de circulație s-a schimbat în mai puțin de 24 de ore. Dacă în data de 8 martie 2015 s-a decis ca pe strada Eugen Lovinescu să se circule în ambele sensuri, la nici o zi distanță s-a revenit asupra deciziei. Comisia pentru Siguranța Circulației și-a motivat decizia prin faptul că în zonă se află mai multe unități școlare. Culmea ironiei, aceleași instituții școlare se aflau acolo și înainte de luarea deciziei. Și la acea dată, mai mulți șoferi au fost sancționați contravențional.

Și ca meniul să fie complet, ședințele Comisiei pentru Siguranța Circulației se desfășoară de ceva ani cu ușile închise. Din când în când se mai rătăcește câte un comunicat de presă. La așa mod de lucru, cam așa rezultate.

Oamenii se întreabă ce alte măsuri se vor mai lua pe Eugen Lovinescu, care a devenit un fel de stradă a minunilor.

1 Comment on "Strada MINUNILOR din Satu Mare! Pe Eugen Lovinescu se SCHIMBĂ regimul RUTIER la SECRET"

  1. Această comisie uită că e în slujba cetățenilor care o plătesc!!!!!!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
TATĂ inconștient, la un PAS să își RĂNEASCĂ GRAV fiica. FOTOGALERIE

Închide