Ștrandul NU se ÎNCHIDE. Consilierii locali au BOICOTAT propunerea PRIMĂRIEI. Ce spun patronii firmei

Ștrandul din municipiul Satu Mare nu se închide. În urma lipsei cvorumului necesar, proiectul inițiat de primarul Dorel Coica – prin care se cerea rezilierea contractului de concesiune cu firma care administrează ștrandul – a căzut. Practic, consilierii UDMR și PNL s-au abținut în grup, astfel încât proiectul nu a trecut.

dorel coica - radu roca

Consilierii UDMR, PNL și chiar ALDE l-au acuzat pe primarul Dorel Coica, spunând că fuge de răspundere și încearcă să arunce toate consecințele legale în spinarea Consiliului Local.Dorel Coica s-a apărat, declarând că el – în calitate de președinte al comisiei de analiză a contractului – doar a convocat membrii comisiei, iar răspunderea este de fapt a Consiliului Local, care ar fi concesionat ștrandul.

consilierii UDMR

Prezent la ședință, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor l-a acuzat pe primarul Dorel Coica că a tăiat panglica inaugurală a ștrandului în 2012, deși ar fi știut că ștrandul nu deținea autorizație de funcționare la acea dată. Kereskenyi a mai spus și el că edilul șef fuge de răspundere.

familia Țânțaș

Avocații familiei Țânțaș au acuzat administrația locală că nu a informat firma care adminstrează ștrandul vizavi de aceste proceduri, aflând informațiile din mass media. De asemenea, avocații au mai acuzat faptul că acel contract de concesiune nu s-a putut respecta din cauza faptului că Primăria Satu Mare nu ar fi clarificat situația juridică a unor terenuri.

Una peste alta, proprietarul firmei care administrează ștrandul, Beniamin Țânțaș, a declarat scurt și la obiect: ”Ștrandul se deschide de la 1 Mai”!Fii primul care comentează! despre "Ștrandul NU se ÎNCHIDE. Consilierii locali au BOICOTAT propunerea PRIMĂRIEI. Ce spun patronii firmei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Local, Dorel Coica, Primăria Satu Mare
Primarul Coica acuză UDMR că a dat ștrandul. Edilul șef cere REZILIEREA contractului

Închide