SUCCES. 27 milioane euro pentru 16 proiecte în municipiul Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare continuă demersurile privind implementarea proiectelor depuse în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Miercuri, 14 martie, administatorul public al orașului, Maskulik Csaba alături de șeful serviciului Scriere, Monitorizare și Implementare Proiecte, Andrea Sveda, au participat la întâlnirea de lucru organizată la Cluj- Napoca, pe teme de dezvoltare urbană.

În cadrul întâlnirii s-au discutat etapele de implementare și s-au propus soluții care să vină în sprijinul oraselor din Transilvania de Nord care au proiectele pregătite pentru a fi finanțate prin POR 2014-2020.La întâlnire au participat reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Direcției Generale Politică Regională și Urbană, cât și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Vă reamintim că municipiului Satu Mare i s-a alocat în total o finanțare de 26,9 milioane de euro pentru cele 16 proiecte prioritate, dintre care 21,8 milioane de euro sunt alocate pentru cele 9 proiecte prioritate eligibile pe Axa 4.1.

SURSA: Primăria Satu Mare3 Comments on "SUCCES. 27 milioane euro pentru 16 proiecte în municipiul Satu Mare"

 1. Dan George | martie 16, 2018 at 15:07 |

  Este inclusă și plombarea,asfaltarea străzilor din oraș…??? Deoarece tot orașul e “varză”,n-ați observat domnule primar ? Sau de aici nu “iese” nimic…?

  View Comment
 2. Unde gasesc axa 4.1?

  View Comment
 3. cat mai are pana i se termina mandatul la asta?!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
ORDIN. Primăria Satu Mare nu mai vrea niciun cablu pe stâlpi!

Închide