SURSE: Waikiki și Office Shoes, la mall-ul NEPI! Se fac deja angajări


După ce Carrefour. Kenvelo și Spartan și-au anunțat prezența la mall-ul NEPI-Rockcastle din municipiul Satu Mare, surse au precizat pentru PresaSM că alte două brand-uri importante vor ajunge la Satu Mare: Waikiki și Office Shoes!

De altfel, cei de la Waikiki fac deja recrutări. Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză, diploma universitară constrtituie un avantaj. Cadidatul trebuie să aibă experiență minim doi ani în vânzări cu amănuntul și un an de experiență în calitate de manager de magazin.

LC Waikiki Retail Company este o companie de retail de modă cu o cifră de afaceri de 3 miliarde de dolari. Astăzi, LC Waikiki tranzacționează în peste 870 de magazine din 38 de țări, cu filozofia companiei că “Toată lumea merită să se îmbrace bine”, permițând oamenilor să se bucure de moda accesibilă prin produse de calitate la prețuri accesibile.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că mall-ul NEPI se va deschide în data de 6 decembrie!

”Un parteneriat exemplar: un mall de 40.000 mp, investiție de 40 milioane de euro, 1.100 locuri de parcare. Deschiderea va avea loc pe 6 decembrie (…) Mă bucur că sprijinul acordat de Primăria Municipiului Satu Mare a ajutat la realizarea acestui proiect. Am fost cel care a prezentat investitorului pentru prima dată situatia juridică exactă a terenului, când alții îi purtau pe drumuri. Munca si efortul pe care le-am depus în ultimii doi ani au meritat. Ne-am mișcat rapid cu eliberarea autorizațiilor de construcție, am câștigat procesele cu samsarii imobiliari, iar în locul acelui teren neîngrijit, acum vom avea un centrul comercial modern cu locuri de parcare și spații verzi în care să îți facă plăcere să îți petreci timpul liber“, a declarat primarul Kereskényi Gábor.



1 Comment on "SURSE: Waikiki și Office Shoes, la mall-ul NEPI! Se fac deja angajări"

  1. Buna Seara ! Stiti cumva daca vor veni si cei de la CINEMA CITY la noul Mall ?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre NEPI
Carrefour face angajări la Satu Mare
FOTO. Carrefour, cel mai mare supermarket din Satu Mare! Angajează 300 de oameni!

Închide