SURSE: Cazul de violență de la școala din Pomi nu s-ar confirma. Părinții acuză o mușamalizare

Potrivit primelor informații din ancheta efectuată de o comisie de specialitate la școala din Pomi, acolo unde părinții au acuzat o femeie de servici că ar fi lovit mai mulți copii, nu s-ar confirma. Totuși, ancheta nu este încă finalizată.

”Întradevăr, învățătoarea nu a venit la școală. De la ora 11.00 la 12.00, directoarea școlii nu a avut cu cine să lase copii. Așa că a apelat la femeia de servici, care are o experiență de 20 de ani ca și pedagog. Și care nu a avut până acum nicio plângere referitoare la vreun act de violență asupra copiilor. Din câte se pare, copiii s-au bătut între ei, iar femeia de servici ar fi intervenit mai hotărât, dar fără să îi lovească. Cât despre urmele din palmă, acestea ar fi fost făcute cu carioca”, au spus surse din cadrul Inspectoratului Școlar Județean pentru PresaSM.

În schimb, unul dintre părinți continuă să susțină că fiica sa ar fi fost lovită peste palme și peste gură de către femeia de servici, care însă neagă vehement aceste acuzații.

”La Pomi, elevii clasei a I-a au fost lăsați în grija femeii de serviciu, deoarece învățătoarea lor este bolnava, iar femeia de serviciu le-a aplicat mai multor copii din clasă o corecție cu o vergea, lăsându-le urme de violență! Părinții au discutat cu directoarea școlii, dar neprimind un răspuns la această problemă, părinții sunt deciși să meargă până la Inspectoratul Școlar sau chiar la Protecția Copilului! Am ajuns ca femeia de serviciu să facă pe pedagogul în școli și să coboare militaria din pod peste niște copii de 8 ani!”, spune unul dintre părinți pentru PresaSM.

3 Comments on "SURSE: Cazul de violență de la școala din Pomi nu s-ar confirma. Părinții acuză o mușamalizare"

  1. Acuma ce e femeie de serviciu sau pedagog cu 20 ani experienta?

    View Comment
  2. E o femeie de serviciu, care inainte a lucrat ca si pedagog. Spun sursele.

    View Comment
  3. Buna de ce nu întreabă sursele copii,și dacă a fost în pauza de ce nau văzut alți copii,de ce Directoarea scoli pomi a luat declarați numai luni după ce a văzut presa,

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
MacBook Pro rămâne principalul Mac al celor de la Apple, iar evoluția acestuia îți va arăta de ce

Închide