SURSE. Mașina împotmolită în gazon la mall este a unui polițist, fost la Rutieră!

Surse au precizat pentru PresaSM că autoturismul împotmolit în gazonul din parcarea de la mall-ul NEPI Rockcastle ar aparține unui polițist, care a activat recent la Poliția Rutieră. De unde ar fi fost mutat din cauza unor abateri profesionale. 

Nu știm dacă polițistul a și condus mașina. Ar putea la fel de bine să spună că a dat-o unui prieten. În acest moment, se pare că putem vorbi maxim despre o contravenție.

Reamintim că șoferul unei mașini marca Volvo, înmatriculată în Occident, a parcat autoturismul pe spațiul verde care delimitează trotuarul de parcarea mall-ului NEPI Rockcastle. Doar că solul a fost atât de moale încât mașina s-a scufundat efectiv, astfel încât acum nu mai poate fi scoasă decât cu ajutorul unui utilaj specializat în tractări.

După cum se vede și din imagini, autoturismul este avariat și în partea din stânga-față, în zona farurilor, semn că șoferul nu este un străin de incidente rutiere. Potrivit martorilor, Poliția a constatat deja incidentul și îl așteaptă pe șofer să vină să își ridice mașina.

Reamintim că după blocajul auto înregistrat miercuri, 5 decembrie, cu ocazia deschiderii Shopping City-ului NEPI Rockcastle, atunci când șoferii nu au putut să iasă cu mașinile din parcarea supraterană, joi seara s-a produs și primul accident. Totul este învăluit încă în mister, fiindcă șoferul vinovat a plecat de la fața locului.

Concret, joi, în intervalul orar 21.00-22.14, un șofer rămas neidentificat, a încercat să facă o manevră de parcare, dar a șters cu autoturismul o altă mașină, marca Peugeot, aflată în apropiere. După care s-a făcut nevăzut.

”Am stat în mall circa o oră, iar când am ieșit am văzut mașina lovită. Ne-am uitat peste tot, să vedem dacă ne-a lăsat vreun bilețel, dar nimic. Am întrebat șoferii din jur, dar nimeni nu a văzut nimic. Apoi, am mers la administratorii mall-ului, care ne-au spus că pot să prezinte imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar numai la solicitatea poliției. Așa că am mers la Poliție, unde am depus o plângere. Am înțeles că vinovatul are la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta și a ajunge la o înțelegere amiabilă”, a spus proprietarul mașinii, pentru PresaSM.

2 Comments on "SURSE. Mașina împotmolită în gazon la mall este a unui polițist, fost la Rutieră!"

  1. Normal ca un prieten a condus masina da el este politist si nu ar face asa ceva nici odata…

    View Comment
  2. Mai tine mandria ???????

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Politia Rutiera
”Cadou” de bun venit! Poliția Rutieră a făcut ravagii în Țara Oașului

Închide