Sute de proprietari de terenuri din Satu Mare, Ardud și Botiz vor fi expropriați!

zeci de milioane de euro pentru satu mare

Un număr de 436 de proprietari de terenuri și imobile situate pe raza localităţilor Satu Mare, Ardud şi Botiz vor fi despăgubiți de Guvernul României. În total, vor fi expropriați peste un milion de metri pătrați de teren.

Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”

În acest sens, au fost stabilite imobilele ce vor fi expropriate și sumele individuale aferente despăgubirilor estimate de expropriator, respectiv Ministerul Transporturilor, pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul ”Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”.

Potrivit hotărârii, un număr de 436 de proprietari sau deţinători ai imobilelor supuse exproprierii vor primi despăgubiri în cuantum total de aproximativ 18 milioane lei, din bugetul Ministerului Transporturilor.

Sumele individuale vor fi virate de Ministerul Transporturilor, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., la dispoziţia proprietarilor de imobile.

Planul amplasamentului care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional va fi afişat la sediul consiliilor locale implicate şi respectiv, pe pagina de internet a expropriatorului.Fii primul care comentează! despre "Sute de proprietari de terenuri din Satu Mare, Ardud și Botiz vor fi expropriați!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Boney M, Dr. Alban, Andra, Voltaj, 3 Sud Est, Caramel și Peter Szabo Szilvia, la Zilele Orașului Satu Mare

Închide