Szórakozóhelyeket, magánszemélyeket büntettek

A veszélyhelyzetben érvényes szabályok betartását ellenőrizték a rendőrök az elmúlt három nap során országszerte. A rendőrök teraszhelyiségeket, kocsmákat, strandokat, szabadtéri klubokat ellenőriztek, és összesen több mint 443.000 lejre róttak ki bírságokat.

A hatóságok összesen 120.000 lejre bírságoltak 19 olyan céget, amely nem tartotta be a rendezvények szervezésére vonatkozó veszélyhelyzeti szabályokat. Huszonnyolc esetben büntettek amiatt, hogy a teraszokon nem volt megfelelő távolság az asztalok között, ezért összesen 29 ezer lejre bírságoltak a hatóságok.

52 szankciót foganatosítottak 3500 lej értékben olyan magánszemélyekkel szemben, akik nem tartották be a zárt terekben szervezett rendezvényekre vonatkozó korlátozásokat, és 407 bírságot róttak ki 36.000 lej értékben azokkal szemben, akik a személyes védelemre vonatkozó óvintézkedéseket hagyták figyelmen kívül.A társadalmi együttélés szabályainak megsértése, rendháborítás és más törvényszegések miatt további 254 ezer lejre szabtak ki pénzbüntetéseket a rendőrök.Fii primul care comentează! despre "Szórakozóhelyeket, magánszemélyeket büntettek"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre rendőrség
Koporsókban szállította a kannabiszt

Închide