Tabără de vară gratuită pentru copii, în municipiul Satu Mare. De la 6 la 18 ani

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare, prin Centrul Multifuncțional „Alter Ego”continuă în acest an proiectul “Tabăra de Vară Altfel”.

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani care locuiesc în municipiul Satu Mare sunt așteptați să petreacă una din cele patru săptămâni de tabără, oferite gratuit, fără nicio contribuție financiară, conform următoarei planificări:

•săptămâna: 24.06.2019- 28.06.2019;- 5 zile
•săptămâna: 15.07.2019- 19.07.2019; – 5 zile
•săptămâna: 05.08.2019- 09.08.2019; – 5 zile
•săptămâna: 26.08.2019- 30.08.2019. – 5 zile

Înscrierile se fac începând din 03.06.2019, în intervalul orar 08.30-15.30, la sediul centrului, de pe Aleea Mircești, nr.10. Pentru înscrierea în “Tabăra de Vară Altfel”, părinții vor depune un dosar care să contină următoarele acte: copie certificat de naștere copil; adeverință medicală eliberată de către medicul de familie din care să reiasă faptul că este apt pentru a frecventa colectivitatea; copie act de identitate părinți/reprezentați legali; copie certificat de căsătorie/sentință de divorț.

Alături de personalul de specialitate din cadrul centrului, educatoare, psiholog, asistent medical, asistent social și alți specialiști, copiii vor fi implicați în activități practice, ateliere de lucru manual, activități educativ-recreative și de dezvoltare personală. Activitățile se vor derula între orele 10:00 și 13:00, interval în care copiii vor servi și o gustare, asigurată de centru. Numărul maxim de copii admiși este de 15-20 într-o grupă, pe săptămână, în ordinea înscrierii.

Prin intermediul acestui program de tabără și prin activitățile propuse, Direcția de Asistență Socială Satu Mare și Centrul Multifuncțional „Alter Ego” doresc promovarea incluziunii sociale și creșterea calității vieții, dezvoltarea personală a copiilor cuprinzând toate palierele funcționale-cognitiv, emoțional, comportamental, psiho-somatic, relațional.

SURSA: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "Tabără de vară gratuită pentru copii, în municipiul Satu Mare. De la 6 la 18 ani"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre copii
DRAMATIC. Mii de copii din județul Satu Mare au părinții plecați în străinătate

Închide