TABEL. Cât va costa ultimul drum în cimitirele din municipiul Satu Mare


Au fost aprobate tarifele propuse de Administrația Domeniului Public pentru serviciile oferite de cimitirul de pe strada Amațiului. Potrivit proiectului depus de cei de la ADP și votat de consilieri, taxele percepute nu se vor modifica, cu o singură excepție. 

Proiectul de tarife supus dezbaterii publice de Administrația Domeniului Public a fost aprobat de consilierii locali în cadrul ședinței de joi. Potrivit documentelor, ADP a decis să nu majoreze costurile serviciilor oferite în cadrul cimitirului de pe strada Amațiului. Cu o singură excepție, cea legată de plata utilităților, prețurile care vor fi achitate de sătmăreni nu se vor modifica.

Astfel, concesionarea unui loc de veci pentru adulți, pentru o perioadă de 25 de ani, va costa tot 500 de lei, iar închirierea capelei se va ridica la 110 lei pentru 48 de ore. De primăvara și până toamna, săpatul și înhumatul se face contra sumei de 334 de lei. O criptă pentru o persoană costă peste 35o0 de lei, iar bordura fără capac ajunge la puțin peste 2000 de lei. Clopotele vor suna dacă este achitată taxa de 21 de lei.

Singura modificare este cea care vizează plata utilităților, a apei, electricității și gunoiului. Aceasta a fost majorată de la 33 la 35 de lei.

Aproximativ 3000 de lei vor costa serviciile pentru cei care vor fi înhumați în cimitirul de pe Amațului, sumă care include doar un mormânt cu bordură, fără capac.Fii primul care comentează! despre "TABEL. Cât va costa ultimul drum în cimitirele din municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Administrația Domeniului Public
Cât vor costa abonamentele și tichetele de parcare în 2020

Închide