Taxe nemodificate la Carei. Plătești mai devreme și ai bonificații

Primăria Municipiului Carei aduce la cunoștința locuitorilor şi a societăţilor comerciale faptul că impozitele şi taxele datorate bugetului local Carei au rămas nemodificate faţă de anul 2016 şi au ca prim termen de plată data de 31 martie, dată până la care se acordă și bonificația de 10% pentru plata integrală a impozitelor datorate pentru anul 2017.

Plata cu întârziere atrage calcularea de majorări, în procent de 2% pe lună sau fracţiune de lună.

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua atât la ghişeul caseriei, în numerar sau cu card bancar, începând cu data de 09.01.2017, cât şi online, începând cu data de 11.01.2017, accesând pagina noastră de internet www.municipiulcarei.ro, sectiunea plăţi online.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să vă adresați Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Carei, singurul în măsură să vă informeze corect privind orice problemă legată de impozitele și taxele pe care le datorați bugetului local atât d-voastră, cetățenii, cât și societățile comerciale.

Serviciul vă stă la dispoziție de luni până joi, între orele 8.00 – 15.00, iar vineri, între orele 8.00 – 13.00, sau la numerele de telefon 0261-865382 sau 0261-861694.

Fii primul care comentează! despre "Taxe nemodificate la Carei. Plătești mai devreme și ai bonificații"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei
DEZVOLTARE. Cartierul ANL din Carei se extinde cu ZECI de apartamente

Închide