Tentativă de omor lângă Satu Mare. Lovituri de cuțit într-un bar

FOTO: Arhivă

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a atacat cu un cuțit o persoană aflată în incinta unui magazin alimentar/bar. Totul s-a întâmplat în localitatea Corni, la limita dintre județele Maramureș și Satu Mare, în imediata apropiere a localităților Stâna și Babța. Incidentul a avut loc duminică și ar fi pornit de la o nerespectare a condițiilor unei vânzări-cumpărări.

Cert este faptul că agresorul i-a pus viața în pericol victimei sale, aceasta fiind și concluzia medicilor. Individul a fost trimis direct după gratii, pentru 30 de zile, de către magistrații Tribunalului Maramureș.

Ce spun judecătorii de la Tribunalul Maramureș

”Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 54/DL, pronunţată la data de 15.10.2019, în dosarul nr. 1940/100/2019 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.10.2019, şi până la data de 13.11.2019, inclusiv, a inculpatului D.B., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în comuna Bicaz, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, faptă pedepsită cu închisoarea de la 7 ani şi 6 luni la 12 ani şi 6 luni şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpatul, în data de 13.10.2019, în intervalul 22:30-23:00, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar/bar situat într-o localitate din judeţul Maramureş, fiind în stare de ebrietate, în contextul unor discuţii anterioare în contradictoriu cu persoana vătămată, i-a aplicat acesteia în mod intempestiv o lovitură în zona gâtului cu un cuţit de bucătărie pe care îl avea asupra sa, cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale, în condiţiile unei evoluţii favorabile, şi care i-au pus viaţa în primejdie. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”.Fii primul care comentează! despre "Tentativă de omor lângă Satu Mare. Lovituri de cuțit într-un bar"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Hoții care au terorizat locuitorii din Solduba, lăsați liberi, ca pasărea cerului

Închide