Terapie NECONVENȚIONALĂ. LUCRĂRI de reabilitare a Spitalului Județean cu PACIENȚII pe secții

Din lipsă de spațiu, conducerea Spitalului Județean Satu Mare se vede nevoită să execute lucrări de amploare în vederea reabilitării unor secții cu pacienții pe frontul de lucru.

Astfel, muncitorii se vor plimba cu uneltele, scările, geamurile, ușile și materialele de construcție printre pacienți. Nici zgomotul nu este de ignorat. Managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, face apel la înțelegerea pacienților și a aparținătorilor.

”Unele secții nu încap pe secția respectivă și atunci va trebui, din păcate, să lucrăm cu pacienții pe secții. Dar este foarte important să avem o doză de toleranță din partea pacienților. Acesta este planul și sperăm să fie cât mai mic deranjul pentru pacienți”, a spus Marcela Papici.

Managerul unității spitalicești a spus și despre ce categorii de lucrări este vorba. De asemenea, se vor pune plase de țânțari la toate geamurile. Mai exact, acolo unde muncitorii au uitat să pună plase.

”La paturi vor fi asigurate gazele medicinale, va fi turnată pe jos rășină epoxidică, vor fi schimbate geamurile și ușile. La geamuri vom pune plase de țânțari din start, pentru că mai avem secții reabilitate unde nu s-au pus plase de țânțari”, a mai spus Papici.

Lucrările vor dura circa trei luni, fiind vorba despre secțiile de chirurgie plastică, chirurgie generală, orl, obstretică și urologie. Cei mai afectați pacienți vor fi pe Chirugie generală, acolo unde în luna aprilie până azi au fost 183 de pacienți externați.Fii primul care comentează! despre "Terapie NECONVENȚIONALĂ. LUCRĂRI de reabilitare a Spitalului Județean cu PACIENȚII pe secții"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Marcela Papici, reabilitare
Spitalul Județean Satu Mare dă în judecată AUTORII accidentelor rutiere. Ce SUMĂ trebuie RECUPERATĂ

Închide