Tinerii vor să fie polițiști în comunele mari. Zeci de candidați pentru un loc la Apa, unul singur la Andrid

La sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie continuă înscrierile pentru posturile scoase la concurs destinate candidaţilor proveniţi din sursă externă. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, tinerii optează pentru posturile de poliție mai mari, precum cel de la Apa. Posturi precum Andrid sau Cămârzana nu sunt atractive, doar câte o persoană a optat pentru acestea. 

În primele două zile de înscriere au fost preluate cererile a 221 candidaţi. Opţiunile candidaţilor înscrişi până în prezent diferă în funcţie de postul scos la concurs şi se situează între 15 candidaţi ( de exemplu la P.P. Apa) şi un singur candidat înscris la Posturile de Poliţie Cămârzana şi Andrid.

La sfârşitul fiecărei zile de înscriere, pentru informarea în timp util a candidaţilor, la sediul inspectoratului va fi afişată situaţia înscrierilor, defalcată pe posturi scoase la concurs.

Reamintim că înscrierea candidaţilor se  face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 08.04.2016, în zile lucrătoare, în intervalul orar 8.00 – 16.00, la structura de resurse umane de la  sediul I.P.J Satu Mare. Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15.04.2016, ora 16.00.

Înscrierile se fac personal şi este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate, decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaților care procedează neregulamentar.

Fii primul care comentează! despre "Tinerii vor să fie polițiști în comunele mari. Zeci de candidați pentru un loc la Apa, unul singur la Andrid"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre concursuri, Inspectoratul de Poliție Județean
SUTE de tineri au luat cu ASALT Poliția Satu Mare. CONCURENȚĂ foarte mare pe ZECILE de posturi vacante

Închide