TOP. Sătmărenii inconștienți care au fugit din izolare. Femei și bărbați cu dosare penale!


Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare informează că au fost întocmite mai multe dosare penale pe numele unor femeie și bărbați din județul Satu Mare care nu au respectat izolarea la domiciliu, având ca obiect săvâşirea infractiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Redăm mai jos topul inconștienților:

1. În data de 23.03.2020, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică pentru Mediu Urban s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numita B.A. nu a respectat măsura de izolare Ia domiciliu, părăsind locuinţa fără aprobare.

2. În data de 23.03.2020, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică pentru Mediu Urban s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul L.T. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu, părăsind locuinţa fără aprobare.

3. În data de 23.03.2020, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică pentru Mediu Urban s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul P.S. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu, părăsind locuinţa fără aprobare.

4. În data de 24.03.2020, organele de politie din cadrul Politiei Municipiului Satu Mare – Sectia 3 Politie Rurală Satu Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numita M.I. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu, părăsind locuinţa fără aprobare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de politie judiciară din cadrul Politiei Municipiului Satu Mare – Sectia 3 Poliţie Rurală Satu Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "TOP. Sătmărenii inconștienți care au fugit din izolare. Femei și bărbați cu dosare penale!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Primăria Carei, achiziții de urgență pentru Spital: aparat de ventilație, măști, mănuși!

Închide