TOP. Care este cel mai popular preot ortodox din Satu Mare. Via Facebook

Preoții mai tineri au înțeles foarte bine că este necesar să comunici cu credincioșii prin orice mijloace posibile. Iar cum preoții mai tineri nu sunt tocmai străini de noile tendințe ale socializării în spațiul virtual, aceștia s-au adaptat rapid.

Reporterii PresaSM au realizat un top al celor mai îndrăgiți preoți ortodocși din municipiul Satu Mare. Criteriul principal care a stat la baza alcătuirii acestei ierarhii a fost numărul de interacțiuni cu postările. Respectiv numărul de APRECIERI venite din partea credincioșilor.

1. Cristian Boloș – Catedrala Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”

De departe, cel mai apreciat preot în mediul online pare să fie Cristian Boloș. Acesta are sute de ”LIKE”-uri la fiecare postare de pe Facebook. Ca să dăm câteva exemple, acesta are postări cu 424, 647 sau 718 aprecieri. Boloș este și cel mai activ preot pe Facebook.

2. Gabriel Gorgan – Sfinții Împărați Constantin și Elena, nr. 2

Pe locul secund se află Gabriel Gorgan, care reușește să adune și el sute de aprecieri. Chiar dacă numărul aprecierilor nu este de ordinul a câtorva sute, acesta are postări cu 89,137 sau 146 de ”LIKE”-uri.

3. Aurel Donca – Adormirea Maicii Domnului, nr. 2

Locul al treilea este obținut de către Aurel Donca, care a obținut la una dintre afișări nu mai puțin de 286 de aprecieri. Cu toate că nu se află la prima tinerețe, preotul nu a ezitat să apeleze la Facebook pentru a socializa.

4. Tiberiu Vălean – Sfinții Împărați Constantin și Elena, nr. 3

Pe locul al patrulea se află Tiberiu Vălean, la rândul său destul de activ în mediile de socializare online. Acesta are o medie de câteva zeci de aprecieri, dar a obținut și un număr de 207 ”LIKE”-uri la una dintre postările recente.

Fii primul care comentează! despre "TOP. Care este cel mai popular preot ortodox din Satu Mare. Via Facebook"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă
Circa 4 milioane lei pentru reabilitarea Catedralei Ortodoxe din Satu Mare

Închide