TOP. Cel mai popular preot din Satu Mare. Peste politicieni și vedete locale

Un preot din municipiul Satu Mare adună sute de like-uri la fiecare postare pe care o face pe Facebook. La ultimele a adunat peste 800 de aprecieri și sute de comentarii. Este vorba despre Cristian Boloș, de la Catedrala Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”, situată pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare.

Acesta a înțeles foarte bine că este necesar să comunici cu credincioșii prin orice mijloace posibile. Iar decizia s-a dovedit una mai mult decât eficientă. Părintele Boloș îi depășește în apreciere chiar și pe politicienii și vedetele locale.

Reporterii PresaSM au realizat un top al celor mai îndrăgiți preoți ortodocși din municipiul Satu Mare. Criteriul principal care a stat la baza alcătuirii acestei ierarhii a fost numărul de interacțiuni cu postările. Respectiv numărul de APRECIERI venite din partea credincioșilor.

1. Cristian Boloș – Catedrala Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”

De departe, cel mai apreciat preot în mediul online pare să fie Cristian Boloș. Acesta are sute de ”LIKE”-uri la fiecare postare de pe Facebook. Ca să dăm câteva exemple, acesta are postări cu 424, 802 sau 1.500 de aprecieri. Boloș este și cel mai activ preot pe Facebook.

2. Gabriel Gorgan – Sfinții Împărați Constantin și Elena, nr. 2

Pe locul secund se află Gabriel Gorgan, care reușește să adune și el sute de aprecieri. Chiar dacă numărul aprecierilor nu este de ordinul a câtorva sute, acesta are postări cu 89,137 sau 146 de ”LIKE”-uri.

3. Aurel Donca – Adormirea Maicii Domnului, nr. 2

Locul al treilea este obținut de către Aurel Donca, care a obținut la una dintre afișări nu mai puțin de 286 de aprecieri. Cu toate că nu se află la prima tinerețe, preotul nu a ezitat să apeleze la Facebook pentru a socializa.

4. Tiberiu Vălean – Sfinții Împărați Constantin și Elena, nr. 3

Pe locul al patrulea se află Tiberiu Vălean, la rândul său destul de activ în mediile de socializare online. Acesta are o medie de câteva zeci de aprecieri, dar a obținut și un număr de 207 ”LIKE”-uri la una dintre postările recente.1 Comment on "TOP. Cel mai popular preot din Satu Mare. Peste politicieni și vedete locale"

  1. Noroc că mai există preoți precum părintele Boloș sau Gorgan sau Vălean, și asta nu pentru că au Facebook ci pentru că sunt cu adevărat preoți care știu să aducă credincioșii la biserică, știu să fie aproape de credincioși, știu să-l slujească CU ADEVĂRAT pe Dumnezeu!
    Le mulțumim !!!! DUMNEZEU SĂ-I BINECUVÂNTEZE MEREU! pentru că în aceste vremuri pline de mercantilism, ură, invidie, răutate, politicieni mincinoși etc….avem mare nevoie de astfel de preoți.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă
FOTOGALERIE. Biserică Ortodoxă, demolată în Satu Mare. Loc pentru al treilea pod

Închide