TOPUL ilegalităților găsite de Protecția Consumatorilor la ștrandurile și hotelurile din Satu Mare

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecţia Consumatorilor a efectuat în perioada 01.07-31.08.2017, pe raza judetului Satu Mare, acţiuni de verificare privind respectarea prevederilor legale la prestare a serviciilor din incinta strandurilor, piscinelor, bazinelor de înot.

Au fost verificați 36 operatori economici, din care 31 operatori economici cu abateri. Pentru abaterile constatate s-au aplicat sancțiuni contravenționale cu avertisment și amenzi, în valoare de 57.400 lei, fiind dispuse măsuri de remediere a deficiențelor constatate.

Printre deficiențele constatate se numără lipsa informațiilor pe marginea bazinelor privind adâncimea apei, lipsa informațiilor privind locația punctului de prim ajutor, lipsa informațiilor în listele de meniu privind indicarea componentelor alergene pentru mânăarurile oferite sau indicarea componentelor/ingredientelor care au fost supuse procesului de decongelare.De asemenea, au fost verificate și hotelurile, fiind constatate deficiențe precum lipsa afișării certificatului de clasificare, neafișarea informațiilor privind ziua hotelieră (când începe și când ia sfârșit), neafișarea informațiilor privind includerea sau nu a micului dejun în ofertă, respectiv lipsa gramajului din listele de meniuri.

 Fii primul care comentează! despre "TOPUL ilegalităților găsite de Protecția Consumatorilor la ștrandurile și hotelurile din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ștrand
FOTOGALERIE. Cozi incredibile la Ștrandul Tășnad. Turiștii iau stațiunea cu asalt

Închide