Topul ÎNCASĂRILOR de la stat făcute de FARMACIILE din județ. O AFACERE de MILIOANE. La propriu!


Deschiderea unei farmacii este o afacere extrem de profitabilă. Numărul farmaciilor a crescut în județul Satu Mare, la fel și valoarea decontărilor efectuate de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Satu Mare.

În județul Satu Mare există 84 de farmacii, cu 168 de puncte de lucru. Împreună, toate aceste farmacii au decontat doar în luna februarie 2016 de la bugetul statului – prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare – suma de 6.956.349 lei!

Astfel, vă prezentăm topul farmaciilor în funcție de sumele decontate de la bugetul de stat:

1. Help Net Farma – 1.172.508 lei

2. Vileus Med – 1.024.347 lei

3. SIEPCOFAR SA – 741.703 lei

4. Farma Center – 360.744 lei

5. Gold Farm – 236.475 lei

Pe lângă medicamentele decontate de CJAS Satu Mare, farmaciile pun în vânzare şi pilule care pot fi cumpărate fără reţetă sau recomandare medicală. În cazul acestor medicamente, farmaciile au voie să facă reclamă, încurajând în acest fel consumul de medicamente, uneori nejustificat.Fii primul care comentează! despre "Topul ÎNCASĂRILOR de la stat făcute de FARMACIILE din județ. O AFACERE de MILIOANE. La propriu!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Primarul Coica: KFC și McDonald`s VIN la Satu Mare. Directorul McDonald`s CONFIRMĂ

Închide