Tot mai multe probleme cu barurile și sălile de nunți în județul Satu Mare


Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut mastăzi audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi consilerul juridic, Hadrian Tomşa, consilierul prefectului, Mihai Stan şi consilierul pe relaţii cu publicul, Găzdac Florin.

Primul caz s-a referit la disconfortul creat de clienţii unei unităţi de alimentaţie publică (bar) situat în satul Dara, comuna Dorolţ. Persoanele prezente în audienţă au reclamat faptul că în imediata apropriere a casei lor, clienţii unui bar le creează deseori probleme prin gălăgie, mizerie şi mirosuri de greu de suportat. Prefectul a îndrumat persoanele să depună un memoriu pentru a se verifica cele sesizate.

A treia persoana a mulţumit pentru rezultatul demersurilor făcute de către Instituţia Prefectului în cazul sălii de nunţi din vecinătatea domiciliului său din Turț, rugând totodată să se urmărească asigurarea respectării legilor cu privire la disciplina în construcţii.Fii primul care comentează! despre "Tot mai multe probleme cu barurile și sălile de nunți în județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
PROTEST în Satu Mare. Asistenții maternali: cum să crești un copil cu 600 de lei?

Închide