Tot municipiul Carei acoperit cu mirosuri insuportabile! Scăpări la o fabrică de biogaz

Careienii sunt extrem de revoltaţi de mirosul pestilenţial care se răspândeşte seară de seară deasupra municipiului. Se pare că mirosul provine de la bazinele unei societăţi comerciale situată în imediata apropiere a localităţii, care are ca obiect de activitate producţia de biogaz, informează opiniedecarei.com

Mirosurile pestilenţiale au apărut pentru prima dată la sfârşitul lunii iunie a acestui an. Un control al Gărzii de Mediu a identificat sursa acestor mirosuri, fiind cauzat cauzat de depozitarea defectuoasă a unor deșeuri de către o societate comercială din Carei, al cărei obiect de activitate îl constituie producerea biogazului. Respectiva societate preia deşeuri animaliere de la abatoare şi reziduuri de la fermele de porci.

În urma controlului Gărzii de Mediu, societatea comercială a remediat problema, îndepărtând grămezile de deşeuri animaliere de pe platformele amenajate în aer liber în curtea unei foste fabrici situată lângă Carei. Din păcate, mirosurile pestilenţiale au reapărut la nici două luni de la efectuarea controlului, provocând o adevărată revoltă în rândul careienilor.

SURSA: opiniedecarei.comFii primul care comentează! despre "Tot municipiul Carei acoperit cu mirosuri insuportabile! Scăpări la o fabrică de biogaz"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Garda de Mediu
FOTOGALERIE. Poluare masivă a râului Someș, în zona Podului Galben!

Închide