FOTO. Toți asistații social, scoși la muncă în Satu Mare. Adio, pomană pentru voturi!

Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Satu Mare refuză să dea pomană asistaților social, aceștia fiind obligați să presetze muncă în folosul comunității. Astfel, în cursul lunii februarie, Poliția Locală a organizat, în baza Protocolului de colaborare încheiat cu Serviciului Public de Asistenţă Socială, 15 acţiuni cu beneficiarii de ajutor social, ce constau în curăţarea locurilor unde au fost amplasate ilegal diferite afişe, curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri, activități de curățenie, ocazie cu care s-au strâns 18 metri cubi de resturi menajere. La aceste activităţi au participat în medie 5 persoane beneficiare de ajutor social.

Locaţiile unde s-a lucrat au fost: str. Crângului, Ostrovului, Timişului, Oituz, Toamnei, I. Ghica, C.A. Rosetti, Cimitirele de la Gară, Cerbului, Pintea Haiducu, etc.au fost organizate două acţiuni în colaborare cu lucrători de la Transurban pentru depistarea persoanelor care circulă fără bilete, fiind depistate şi sancţionate contravenţional 23 persoane.

De asemenea, tot în cursul lunii februarie au fost organizate 3 acțiuni de verificare a legalității ocupării locuințelor sociale de pe strada Ostrovului, bl. CD 2, str. Horea, nr. 6 și strada Zefirului de către persoanele care locuiesc în aceste locații, precum și a ocupării ilegale a domeniului public cu construcții improvizate. Cu aceste ocazii au fost legitimate 353 de persoane, fiind aplicate 33 sancțiuni contravenționale.


locuri de munca satu mare

2 Comments on "FOTO. Toți asistații social, scoși la muncă în Satu Mare. Adio, pomană pentru voturi!"

  1. SANTA CLAUS | martie 13, 2018 at 18:30 |

    BRAVO …. ASA TREBUIA DE MULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    View Comment
  2. să puneți la curățenie și poliția locală.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asistat social
FOTO. Ajutor social doar dacă muncești într-o comună! La muncă pe câmp!

Închide