Toți ochii pe infractori! Poliția Locală va monta încă 40 de camere în Satu Mare

Poliția Locală a demarat o licitație de achiziționare a unui număr de 40 de camere de supraveghere, care vor fi montate în cele mai fierbinți locuri din municipiul Satu Mare. Respectiv, strada Horea, Calea Traian, strada Corvinilor sau digul Someșului.

”Sistemului de supraveghere video pentru siguranța spațiilor publice din municipiul Satu Mare: 40 buc. camere de supraveghere video IP de exterior. Astfel, 30 buc. camere de supraveghere de tip bullet cu acoesorii; 10 buc. camere de supraveghere de tip speed-dome PTZ cu accesorii”, se arată în anunțul de achiziție.

Valoarea estimată maximală a achizitiei echipamentelor este de 140.000 lei cu TVA inclus, după cum urmează: 60.000 lei (TVA inclus) pentru 30 buc. camere de supraveghere video IP de exterior tip bullet, cu accesorii, respectiv 80.000 lei (TVA inclus) pentru 10 buc. camere de supraveghere video IP de exterior tip speed-dome PTZ, cu accesorii.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că numărul camerelor de supraveghere în municipiul Satu Mare va fi suplimentat cu încă 40 de camere video, pe lângă cele 66 câte sunt în prezent. Ceea ce înseamnă că numărul acestora se va ridica la 106 camere.

”Am propus în rectificarea de buget și au votat și consilierii locali suplimentarea numărului camerelor de supraveghere cu 40 de bucăți și, bineînțeles, avem în vedere să montăm și în locațiile fierbinți, cu grad ridicat de infracționalitate”, a spis Kereskenyi Gabor.

Fii primul care comentează! despre "Toți ochii pe infractori! Poliția Locală va monta încă 40 de camere în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
FOTO&VIDEO. Descinderi ale Poliției în ghetourile din Satu Mare. Vor fi ”desființate” toate

Închide