TRAGEDIE. Cadavrul minorului Tudor Niream, dispărut de câteva luni, scos dintr-un lac

Trupul copilului dispărut de acasă în urmă cu câteva luni a fost zărit astăzi pe lacul Vîrşol de către o persoană care lucra la baraj. Acesta a alerat imediat autorităţile, iar pompieri au reuşit să extragă copilul din apele lacului, iar hainele acestuia corespundeau cu cele purtate de Tudor în ziua dispariţiei, informează reporterii de la sportulsalajean.ro

Cel mai sumbru scenariu pare că s-a adeverit. Tudor Niream a dispărut de la casa bunicilor în urmă cu aproximativ două luni şi de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de el, chiar dacă au existat acţiuni complexe de căutare ale adolescentului. Azi, trupul unui băiat a fost zărit plutind pe lacul Vîrşolţ de către o persoană care lucra la baraj. Acesta a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

Pompierii şimleuani au fost cei care au reuşit să extragă trupul copilului la suprafaţă, iar hainele cu care era îmbrăcat băiatul corespund cu cele purtate de Tudor în ziua în care a dispărut.

“La ora 13.13, poliţia a fost sunată de către o persoană care a spus că a văzut un cadavru în lacul Vîrşolţ. Este vorba despre un copil care era îmbrăcat cu hainele purtate de Tudor. Încă nu putem confirma faptul că este el. Corpul a fost transportat la morgă şi urmează să fie identificat, precum şi cauzele decesului”, au spus oficialii IJP Sălaj. .

Am luat legătura şi cu primarul comunei Vîrşolţ, Breda Lajos, cel care ne-a confirmat faptul că este vorba despre Tudor.

“Cadavrul a ieşit la suprafaţă şi a fost văzut de o persoană care lucrează acolo la baraj. Este vorba despre cadavrul lui Tudor. Trupul lui a fost transportat la Zalău pentru autopsie. A fost mai cald şi cadavrul lui a ieşit la suprafaţă. Eu am zis că acolo la baraj este, pentru că l-am căutat peste tot şi nu am reuşit să dăm de el. Chiar în urmă cu trei zile am fost cu poliţia la pivniţa unei Biserici Catolice din Recea să vedem dacă e acolo şi nu a fost, iar astăzi a fost găsit în lacul Vîrşolţ. Sută la sută este el”, a spus Breda Lajos, primarul comunei Vîrşolţ, pentru sportulsalajean.ro

Tudor Niream, de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, Salaj, în seara zilei de 23 noiembrie, în jurul orei 21.00, şi nu s-a mai întors. La plecare, le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil.

1 Comment on "TRAGEDIE. Cadavrul minorului Tudor Niream, dispărut de câteva luni, scos dintr-un lac"

  1. Oare la cati km departare se afla lacul de zona in care a disparut copilul? Ca in presa , rudele sustineau ca precis l-a ademenit cineva, vre-un poponar , ma gandesc . dar cand ai un lac aproape de casa , au fost scafandrii pe acolo?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cadavru
FOTO. Cadavru descoperit pe câmp, în județ. Operator 112 către Poliție: ”Nu știu ce să îi spun, îndrumă-l tu”

Închide