Tu poți să fii eroul lor! Cățelușii de la adăpostul Free Life au nevoie de ajutor


Sătmărenii sunt rugați să ajute patrupedele salvate de pe străzile orașului. ONG-ul care se luptă pentru drepturile acestora are nevoie de suținere, mai ales acum, în timpul restricțiilor impuse de ordonanțele militare. Munca pentru întreținerea și modernizarea adăpostului este una continuă, iar sute de suflete au nevoie de sprijin pentru a putea fi hrănite. 

Abandonați, lăsați în voia sorții și de multe ori abuzați. Asta este viața sutelor de maidanezi de pe străzile Sătmarului. Eforturile de salvare a patrupedelor nu a încetat nici în vremea carantinei, iar voluntarii Free Life au recuperat doar în câteva zile zeci de câni fără stăpân, în timp ce în adăpost îi așteaptă alte câteva sute de suflete. Se lucrează și la reabiltiarea țarcurilor, iar activitățile de reparare, curățare și modernizare sunt continue. Doar că ONG-ul are nevoie de sprijinul sătmărenilor pentru a continua salvarea animalelor, multe dintre ele în nevoie de asistență veterinară.

Free Life a făcut un apel la sătmăreni și i-a rugat pe cei cu dare de mână și iubitori de animale să ajute la strângerea de alimente pentru patrupede. Sacii cu bobițe sunt bineveniți, spun cei de la Asociația Free Life, dar pentru că numărul câinilor este tot mai mare, au nevoie și de alte alimente ca să suplimenteze hrana cățelușilor.

“Pe lângă strigătul de ajutor pentru boabe, cerem ajutorul și pentru pâine avansată sau uscată, macaroane vrac, orice poate face ca burtica blănoșilor să fie plină. Cine ne poate ajuta, vă rugăm să ne scrieți, să ne sunați sau vă așteptăm direct la adăpost. Mulțumim!”, este apelul lansat de cei de la Asociația Free Life. “Orice, orcât, contează!”

Donațiile care constă în mâncare pentru patrupede se pot face în continuare la Cabinet Veterinar Dr. Condurache, Cabinet Veterinar Dr. Sabados, la Pet Shop-ul de la Piața Mare, la Pet Shop-ul din incinta magazinului Auchan, la Pet Shop-ul de la Piața Mică, la Triton și la Cabinetul Mobovet.

Cu voluntarii Asociației Free Life puteți lua contactul fie pe pagina de Facebook a Asociației, fie la numărul de telefon 0746.813.4841 Comment on "Tu poți să fii eroul lor! Cățelușii de la adăpostul Free Life au nevoie de ajutor"

  1. ION AVRAM | mai 8, 2020 at 18:02 |

    Haideți sa va vad mărinimia, bogătașilor, ca sinteti destui i Satu Mare…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre câini, câini fără stăpân
Cățelușii de la adăpost au nevoie de ajutorul nostru! Sunt necesare bobițe pentru sutele de patrupede

Închide