Újraindulnak a repülőjáratok 17 európai ország felé

Az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) döntött arról, hogy június 15-étől kezdődően azoknak a román állampolgároknak, akik 17 európai országból érkeznek haza és nem mutatják a koronavírus-fertőzés tüneteit, nem kell karanténba, vagy lakhelyi elkülönítésbe vonulniuk.

Az Országos Közegészségügyi Igazgatóság (INSP) ajánlása alapján a fent említett országok listája a következő: Ausztria, Bulgária, Csehország, Ciprus, Horvátország, Svájc, Németország, Görögország, Izland, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Málta, Norvégia, Szlovákia, Szlovénia és Magyarország.

Az illető országokba ugyanakkor újraindítják a repülőjáratokat is.A CNSU határozata értelmében a listát hetente, minden hétfő délután 4 óráig frissíti az INSP, amely ugyanakkor figyelemmel követi a listán szereplő országok járványügyi helyzetét is, és amennyiben visszaesést tapasztal valamelyiknél, a listáról való levételt fogja javasolni a bizottságnak.Fii primul care comentează! despre "Újraindulnak a repülőjáratok 17 európai ország felé"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.