CONTROALE la SPITALELE din Satu Mare, Carei şi Tăşnad. Echipă desemnată de Ministerul Sănătăţii

Un corp de control desemnat de Ministerul Sănătăţii a ajuns la Satu Mare şi efectuează controale atât la Spitalul Judeţean Satu Mare, cât şi la Spitalul Municipal Carei şi Secţia exterioară a Spitalului Judeţean de la Tăşnad. Corpul de control este format din două persoane, respectiv cadre medicale din Suceava.

Managerul Spitalului Judeţean, Marcela Papici, a declarat că până în prezent nu au fost raportate niciun fel de probleme majore, dar se aşteaptă raportul final al controlului.

“A fost controlul la Tăşnad, la secţia exterioară. Au fost la Carei. Au spus că nominal apreciază foarte mult munca colectivului de acolo. Astăzi au fost în Spitalul Judeţean de pe strada Prahovei, la Spitalul Nou. I-am însoţit pe trei secţii. Nu a fost niciun fel de problemă deosebită până la acest moment, dar, bineînţeles, că întâi vor desfăşura controlul şi pe urmă ne fac un raport, după ce corelează toate hârtiile”, a spus Marcela Papici.  

Fii primul care comentează! despre "CONTROALE la SPITALELE din Satu Mare, Carei şi Tăşnad. Echipă desemnată de Ministerul Sănătăţii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre controale, Marcela Papici
În SFÂRȘIT! Se fac OPERAȚII pentru cataractă cu ULTRASUNETE la Spitalul Județean VIDEO

Închide