Un bancher calculează profitul Florisal. Adelin Ghiarfaș propune o diminuare a tarifelor

Adelin Ghiarfaș, unul dintre cei mai cunoscuți directori de bancă din județul Satu Mare și un activist pentru drepturile civile, a făcut o analiză a veniturilor realizate de operatorul public de salubritate din Satu Mare – Florisal. Acesta s-a folosit, potrivit celor declarate de el, de un program special de calcul. (FOTO)

calcul Florisal

”Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acești indicatori economici, ceea ce vedeți în fotografie se traduce în felul următor: la 100 lei încasați, profitul net realizat este de aproape 20 lei!!! Deci o marjă de 19,43% în condițiile în care marja medie pe acest sector de activitate este de 6,85% pentrul anul fiscal 2015!!! De trei ori mai mult decât MEDIA acestui sector de activitate!!! (…) Stimati conducători ai urbei, nu știu ce justificări a adus Florisalul pentru majorarea cu 50% a tarifelor, dar analizând indicatorii economici-financiari ai acestei societăți, eu aș propune o diminuare a tarifelor și o creștere a redevenței încasate de Primărie pentru concesionarea acestui serviciu de interes public! (…)”, a scris, pe Facebook, Adelin Ghiarfaș.Fii primul care comentează! despre "Un bancher calculează profitul Florisal. Adelin Ghiarfaș propune o diminuare a tarifelor"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Proiectul primarului Kereskenyi: ”Două parcări etajate în centrul Sătmarului”

Închide