Un nou protest, cu sute de persoane, pe Autostrada Codrului! Rușinea continuă!


Locuitorii care zilnic sunt obligați să traverseze Drumul Județean 193A vor ieși astăzi din nou în stradă în cadrul unui protest menit să atragă atenția autorităților publice cu privire starea precară în care se află drumul județean – cunoscut ca și Autostrada Codrului – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos -Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești (DN 19A).

”Joi 16 Iulie, ora 17:00, în fața Bisericii Ortodoxe din Amați. Au trecut trei săptămâni de la ultimul protest și nu s-a întâmplat nimic. Veniți toți cei cărora vă pasă! Domnule Pataki! Vă așteptăm la fața locului să ne lămuriti cu privire la varianta A sau B. Vă așteptăm cu drag!”, susțin localnicii pe Facebook.

La ultimul protest din 30 iunie 2020, mulți dintre protestatari și-au făcut pancarte pentru a-și exprima nemulțumirea față de actuala conducere a Consiliului Județean Satu Mare.

Protestului i s-au alăturat și primarii din localitățile afectate, supărați că cei din Consiliul Județean nu a venit încă cu o soluție concretă pentru a repara drumul.1 Comment on "Un nou protest, cu sute de persoane, pe Autostrada Codrului! Rușinea continuă!"

  1. Vin alegerile și promisiunile odată cu ele.Trezitiva Romani

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre autostrada Codrului
FOTO/VIDEO. Protestatarii, mesaj către conducerea CJ Satu Mare: “Intrăm peste ei”

Închide