Un sătmărean vrea să REVOLUȚIONEZE Clujul! Conceptul este unul SPECTACULOS


Sergiu Andreca este un tânăr sătmărean adoptat de clujeni. Și nu a rămas dator! Sergiu este un tânăr care își propune să revoluționeze modul în care înțelegem munca!

Proiectul lui Sergiu Andreca – denumit Work in Cluj – se pliază perfect și vine în ajutorul tuturor: atât freelancer-ilor cât și corporatiștilor care vor să mai schimbe mediul de lucru. Echipa sa vine cu idei de locații unde ambianța și diversitatea sporesc creativitatea și eficacitatea.

 

Venim în ajutorul celor care îmbină munca și voia bună. Sărim în ajutorul lor, mai ales că la Cluj conceptul de <a lucra la birou> e oarecum la ordinea zilei. În urmă cu două luni aveam trei ore libere între două întâlniri, iar în acest timp trebuia să răspund la niște e-mailuri, dar îmi era și foame și căutam o soluție. Aveam nevoie de o priză și acces la internet. Astfel mi-a venit ideea să fac ceva petru a oferi ajutorul celor aflați în situația mea. Acela a fost momentul în care am și început documentarea pentru Work in Cluj, declară fondatorul site-ului, Sergiu Andreca.

La 23 de ani, cu o idee a devenit palpabilă și după o muncă de cercetare, Sergiu Andreca se poate mâdri cu o “exclusivitate“ nu doar clujeană ci chiar națională, oferind astfel orașului Clujului un cadou.

Chiar și un reprezentant al presei are un avantaj dacă accesează Work in Cluj.

“În viața de jurnalist ești tot timpul pe fugă, dar e foarte important să publici știrile cât mai repede, nu peste o oră când ajungi la birou. Și atunci, te gândești, ce bine ar fi să ai un spațiu cu internet, priză și un loc frumos de unde să îți redactezi știrea. Consider un avantaj acest lucru, îl recomand și sper să ajungă un mijloc de ajutor pentru cei care au nevoie. Poate puțini cunosc faptul că povestea de success <Harry Potter> de J. K. Rowling a fost scrisă într-o cafenea., spune jurnalistul și promoterul proiectului, Daniel C.

 2 Comments on "Un sătmărean vrea să REVOLUȚIONEZE Clujul! Conceptul este unul SPECTACULOS"

  1. Care-i stirea defapt?

    View Comment
  2. Stirea este relativ simpla: oamenii cu initiativa pleaca din Satu Mare si se remarca in alte orase. Cand, daca li s-ar asigura conditii, ar putea sa ajute la dezvoltarea Satmarului. Parerea noastra!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.