Ce dracu dureaza atat sa votezi un guvern? Chemi ministri …

Comment on Un senator PSD de Satu Mare dă de pământ cu PNL: ”Este absolut halucinant” by Asa si?.

Ce dracu dureaza atat sa votezi un guvern? Chemi ministri la comisii a caror vot nu inseamna nimic doar pentru a simula ca isi merita banii membrii? E o bataie de joc! A numit un prim ministru, in doua zile sa fie votat in Parlament, oricum cei din comisii sunt acolo, doar ca in aceasta situatie votul lor conteaza, nu e doar de ochii lumii. Schimbati odata dracului Constitutia, altfel pare doar un scenariu pentru o piesa proasta de teatru cu actori si mai prosti.

Recent Comments by Asa si?

Mircea Ciocan a demisionat de la vârful PLUS Satu Mare. Cu capul sus și explicații de bun-simț
Are capul sus tocmai pentru ca nu are onoare! Onoare era daca isi dadea demisia a doua zi dupa alegeri, nu acum ca i-a fost ceruta! Bun simt? ASTA? De unde? Sigur nu a mostenit din familie! Doar Minciuni! Faceati liste cu viitorii directori de institutii impreuna cu celalalt “mic” de statura angajat la stat anul trecut! Nu ati facut aliante pentru ca ati crezut ca rupeti norii si veti ajunge la butoane. Se vede clar din diferenta fata de alte judete cat de nocivi sunteti si cat de proasta a fost desemnarea voastra ca si candidati. Panait a scos un scor bun pentru ca a aparut de nicaieri si era ceea ce vrea sa reprezinte aceasta coalitie, om cu studii la zi, citit, cu performante in privat. Pe cand asta, onorabilul din articol, Horvat, Vanani, etc ce dracu au facut toata viata lor? Functii caldute la stat fara responsabilitati. Ceilalti care au “contribuit” la acest scor la alegeri nu isi prezinta demisia? Bine ar fi sa- si dea din partid pentru ca de pe orice functie, chiar si cea de membru dauneaza imaginii! Din pacate nu vom vedea asa ceva.


FOTO/VIDEO. MĂRTURIE. Avocatul Dan Șuta explică incidentul cu Poliția Rutieră: ”Am fost linșat psihic”
Din poze se vede ca politistii au masti.


OPINIE. Cât de tare se implică Ungaria în campania electorală din Satu Mare?!
Auzi ba Janos, ca probabil autocorectul ti-a trecut din greseala Julio, despre ce propaganda antimaghiara vorbesti? Toata lumea este proasta si nu vede ce face udmr si staul ungar? Ce s-a dezvoltat atat in SATU MARE in afara de investitii private si investitiile statului ungar? Scriu ungar pentru ca eu inca nu am inteles de unde faza cu maghiar! Unde vezi tu investitii in cei 4 ani? Daca erau alegerile la timpul lor nu era absolut nimic facut de primarul vostru! Un monument urat in Centrul Nou si niste pavaj pus pe centru(contract mostenit de la Coica). Fix nimic! Te rog sa enumeri marile lucrari facute de actuala conducere pe contracte facute de ei!


Cum controlează UDMR tot județul Satu Mare. PNL și PSD, niște simpli vasali
Din pacate si acesti noi politicieni din partide vechi, ori partidele noi aparute nu aduc nici o raza de speranta. Aceiasi oameni mediocri, cu caractere indoielnice, usor de manipulat si de cumparat. Daca in partidele vechi este clar care sunt baronii care dicteaza de atatia ani, in partidele noi nu se vede de la Bucuresti ori de unde sunt conduse aceste formatiuni politice ce fel de oameni au ajuns sa le conduca in teritoriu? Pe ideea “ce naste din pisica soareci mananca” nu se prea vede vreo schimbare de traictorie daca acesti asa zisi politicieni vor ajunge in functii de conducere! …functii publice avand deja, fiind mostenite! Fereasca-ne Dumnezeu pe noi satmarenii cu asemenea specimene in functiile de decizie!


Protopop ortodox din județ vrea bisericile redeschise. Mesaj critic către autorități
Sunt popi care nu si-au platit ratele la Mercedes-uri de 2 luni si voua va arde de carantina!
Citește articolul precedent:
TOP. Care sunt cele mai nesigure localități din județul Satu Mare. Recorduri negative în două orașe

Închide