Nu știm unde-i adevărul. dar la Petea fiecare TIR este …


Comment on Un TIR, plin cu țigări de contrabandă, a trecut ca prin brânză prin județ. Prins doar de maghiari by Foris.

nu știm unde-i adevărul. dar la Petea fiecare TIR este verificat la sânge asta dovedește și cozile sau totuși nu sunt verificate? A doua chestie: nu doar România este țară de desfacere a țigărilor de contrabandă?

Recent Comments by Foris

FOTO. Restaurant de lux sancționat și închis de Poliție pe Drumul Careiului, în Satu Mare
aici vin nesimțiții de care se cred VIP-uri și parchează bolidurile ocupând trotuarul cu nesimțire, pista pentru bicilciști. De multe ori nu ai loc de aceste mașini. Sper să mai vină poliția dar nu pentru a închide terasa ci să atragă atenția pentru staționări nesimțite. Inchiderea terasei nu face bine nimănui.


FOTO/VIDEO. Un spital din România a luat foc! Zece pacienți cu COVID decedați
Spitalul din Satu Mare este acreditat?


Gabriel Leș, analiză asupra situației politice internaționale. Senatorul pledează pentru valorile creștine
Dacă o femeie dorește să fie James Bond 007, nu are decât, să nu-i luăm acest drept. Evident fiecare cu riscurile și consecințele ei. Oricum femeile au fost la luptă cot la cot cu bărbații la anumite popoare in antichitate. Femeile au fost nevoite să preia munca bărbaților, în timp ce aceștia au plecat la luptă pentru diferite motive.
Se vorbește de valori creștine, nu fura, dacă fură țiganul găina merită să fie pus la zid, dar voi politicienii furații țara prin salarii și pensii speciale nemeritate, sunteți eroii țării. Vindeți țara și poporul, zăcămintele naturale în mâna străinilor. Sunteți unflați în pene pe bani publici. Ce ipocrizie. Vă rugăm nu ne mai amețiți cu valorile creștine. Habar nu aveți care sunt valorile creștine.


Jandarmeria Satu Mare face angajări fără concurs. O oportunitate unică
Au mai avut un articol cu ISU FACE ANGAJĂRI FĂRĂ CONCURS. M-am interesat și aveau 2 locuri pentru șoferi și un loc de subofițer la Negrești Oaș. FAKE NEWS. Nu știu de ce e așa mare știre pentru un loc de muncă.


Marcela Papici are soluția pentru ca toți sătmărenii să beneficieze de servicii stomatologice
Cetățean și tu ai dreptul de a candida ca oricare cetățean.
Citește articolul precedent:
O femeie declarată moartă s-a trezit a doua zi. Era să fie îngropată de vie!

Închide